Προσωπικό ζητείται από Johnson & Johnson στο Μαρούσι

Προσωπικό ζητείται από Johnson & Johnson στο Μαρούσι

Η ιστορία μας ξεκίνησε τα μέσα της δεκαετίας του 1880, από τους Robert Wood, Edward Mead & James Wood Johnson, οι οποίοι με δυναμικό 14 ατόμων ξεκίνησαν στο New Jersey την παραγωγή των χειρουργικών επιδέσμων μίας χρήσης. Το 1887 ίδρυσαν την εταιρεία με την σημερινή της ονομασία. Σήμερα είναι η πιο ολοκληρωμένη εταιρεία παραγωγής προϊόντων για την φροντίδα της υγείας έχοντας πάνω από 250 εταιρείες σε 60 χώρες του κόσμου. Το δυναμικό της ανέρχεται σε 118.000 εργαζομένους & τα προϊόντα της πωλούνται σε 175 χώρες, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός ευρέως φάσματος καταναλωτών, ασθενών & επαγγελματιών υγείας.
Η εταιρεία έχει ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης για πάνω από 100 χρόνια, ενώ οι πωλήσεις της που σήμερα ξεπερνούν τα 61 δις$, αυξάνονται συνεχώς από το 1933.

Στην Ελλάδα η εταιρεία είναι παρούσα από το 1975 με ιατρικά και καταναλωτικά προϊόντα. Τα κεντρικά γραφεία μας είναι στο Μαρούσι, ενώ υπάρχει και εργοστάσιο της εταιρείας στη Μάνδρα Αττικής όπου παράγονται αρκετά από τα προϊόντα μας.

Πατήστε πάνω στην αγγελία που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.Αν οι αγγελίες δεν εμφανίζονται πατήστε το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ