Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η συγκεκριμένη δήλωση απορρήτου, διασφαλίζει τη δέσμευση μας ότι θα διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η συγκεκριμένη δήλωση περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η ιστοσελίδα angelies.gr διασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων οι οποίες αφορούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τους πελάτες και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει στη συγκεκριμένη δήλωση θα βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος στο angelies.gr είναι εμπιστευτικές και το angelies.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το angelies.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που το angelies.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το angelies.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Η ιστοσελίδα μας

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Το angelies.gr συλλέγει αποκλειστικά τα δεδομένα που παρέχονται απευθείας σε εμάς από επισκέπτες της ιστοσελίδας μας που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής.

Όταν συμπληρώνετε τη Φόρμα Καταχώρησης Αγγελίας συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Ονοματεπώνυμο
Email
Πόλη
Στοιχεία Τιμολόγησης, όπως ΑΦΜ, ΔΟΥ, Δ/νση Έδρας Επιχείρησης, Email, Τηλέφωνο, ΤΚ, Επαγγελματική δραστηριότητα.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να ταυτοποιούμε το χρήστη που συνδέεται στην ιστοσελίδα μας και καταχωρεί την αγγελία προς δημοσίευση. Επίσης χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να διαχειριστούμε το λογαριασμό και την παραγγελία σας. Εφόσον συμφωνήσετε, θα σας ενημερώνουμε μέσω emails για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, πάντα με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε τη λήψη ενημερωτικού/ προωθητικού υλικού ανά πάσα στιγμή.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες σελίδες. Εάν μεταφερθείτε σε τρίτη ιστοσελίδα πατώντας σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας δεν έχει κανέναν έλεγχο σε αυτές. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πως χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ζητάνε την άδεια να τοποθετηθούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Εφόσον συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται στο σκληρό σας κι έπειτα βοηθάει στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ή σας ενημερώνει κατά την επίσκεψη σας σε μία ιστοσελίδα. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές εφαρμογές και ιστοσελίδες να σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό άτομο. Με τη χρήση των cookies, μία εφαρμογή ή ιστοσελίδα, μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις δικές ανάγκες, γνωρίζοντας εφόσον έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, τι θέλετε να δείτε ή όχι.

Χρησιμοποιούμε cookies για να καταγράφουμε την επισκεψιμότητα και να γνωρίζουμε ποιες σελίδες έχουν περισσότερη «κίνηση». Αυτό μας επιτρέπει να αναλύουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, αλλά και να τη βελτιώνουμε έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια αφαιρούμε τα δεδομένα από το σύστημα.

Γενικά, τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μία καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας.

Είναι επιλογή σας το αν θα αποδεχθείτε ή θα απορρίψετε τα cookies. Οι περισσότεροι χρήστες αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά μπορεί να αλλάξετε τις επιλογές πλοήγησης του υπολογιστή σας έτσι ώστε να απορρίψετε τη χρήση τους. Αυτό μπορεί όμως να σας αποτρέψει από τη βέλτιστη χρήση της ιστοσελίδας.

Προστασία Δεδομένων

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας ηλεκτρονικά και μη.

Δεν θα πουλήσουμε, δώσουμε ή ανταλλάξουμε ποτέ τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτους χωρίς την έγκριση σας ή αν υπάρξει νομικός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα κρατήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για όσο χρειάζεται. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγραφούν από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Συνεργάτες/ Άλλες Εταιρείες

Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους μόνο σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. (Ν. 2472/97)

Έλεγχος των προσωπικών δεδομένων σας

Αν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε για εσάς είναι λάθος ή ελλιπής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν θέλετε να γίνει πλήρη διαγραφή των στοιχείων σας, σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που αναλύονται παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@angelies.gr